En delikatesse fra Bømlo

Røykelaksen fra Espevær Røykeri anbefaler jeg på det varmeste. Den kan med rette kalles «En delikatesse fra Bømlo».

Laksen er av høyeste kvalitet og blir produsert i et lite røykeri på Espevær og smaker fortreffelig. Bedriften var i 2015 med i Norgesmesterskapet i røykelaks og vann der både en sølv og en bronsemedalje.

Jeg har en spesialavtale med produsenten slik at jeg kan formidle laksen til innkjøpspris. Dette er en gratis tjeneste for Fjordtun sine gjester. Pakkene med røykelaks er fine å ta meg seg hjem som et minne fra ferien, eller som en gave til familie og venner.

Den leveres skivet, ben- og skinnfri og fås i vakuumerte pakker på 300 gram og 1 kilo i variantene natur og peppermarinert. Laksen er fersk og kan oppbevares i 30 dager i kjøleskap. Trenger du lengre holdbarhet kan den fryses en gang.

Eivind

God appetitt !

Mer informasjon på: www.espevaer.no