Interessante linker

På denne siden har vi samlet linker vi tror vil være interessante for våre gjester. Mesteparten av linkene er til reiseskildringer som gjestene selv har skrevet i tyske fiskeforum på internett. Det meste er derfor skrevet på tysk.

I disse reiseskildringene vil du finne mye fin omtale av Bømlo og mange flotte natur- og fiskebilder. Det viser seg å være mange der ute som har flotte og positive opplevelser fra det vakre øyriket vårt.

I tillegg til reiseskildringene er det også linker til et par tyske leverandører av fiskeutstyr og selvfølgelig til firmaet som har laget videoene våre. Vi har samarbeidet med Proformance Studios siden 2013 og kan med glede anbefale dem til andre.

Proformance Studios

Det er ikke kameraet men hvem står bak.

I en tid med digitale kameraer og smarttelefoner, som har stadig skarpere bilder og enda bedre kvalitet, apper og filtre som fremmedgjør bilder og skaper en «wow-effekt» for en kort stund, er det fortsatt de som perfeksjonerer bilder før de tas.

Yeti Facelift, Interresante Links

Rutenring.de

Ledninger og fiskeutstyr

Rimelig fisketilbehør og god service er garantert hos Justus. Det er mange fiskebutikker ……. og det er Justus.

rutenring-de, Interresante Links

FährLine

Fähren nach Norwegen, Schweden und Finnland

Diese Skandinavien Fähren bringen sie sicher und komfortabel nach Kristiansand, Larvik, Oslo, Stavanger, Bergen, Hirtshals, Langesund, Frederikshavn, Helsinki, Malmö, Travemünde und Göteborg. Die Preise der Fährverbindungen richten sich nach Saison und Nachfrage. Aktuelle Tagespreise und Abfahrtszeiten der Fähren erfahren Sie über unsere Hotline 040 – 64 86 10 26 oder per Mail reise@faehrline.de. Gerne sind wir Ihnen auch bei der Planung Ihres Schweden- oder Norwegen-Urlaubes behilflich.

https://www.faehrline.de/