Om oss

Din vert på Bømlo:
Eivind Bergtun

Tlf: +47 913 29 755
E-mail: Eivind@fjordtun.no
Link til Booking forespørsel

Hjertelig velkommen til Bømlo og Fjordtun !

Jeg er født og oppvokst på Bømlo og bor her sammen med min familie. Jeg er nok det man kan kalle en typisk gründer. Før jeg i godt voksen alder etablerte Fjordtun, jobbet jeg i mange år som automasjonsingeniør mens jeg parallelt dyrket østers. Gjennom midt firma Bømlo Skjell produserte vi i 30 år både østersyngel til andre dyrkere og konsumøsters til norske gourmetrestauranter. Samtidig drev vi skjellforskning blant annet i samarbeid med Havforskningsinstituttet.

Far min var en ivrig fisker og fra liten guttunge var jeg med han og fisket både på havet og i fjordene rundt Bømlo. I dag blir det mindre tid til fisking, men kunnskapen kommer godt med når jeg nå skal veilede mine gjester.

Gjennom Fjordtun har jeg oppfylt min personlige drøm om å bygge et lite ferieparadis her på Bømlo. Siden 2004 har jeg leid ut rorbuer og båter til både norske og utenlandske turister. Første året hadde vi et hus og en båt. I dag leier vi ut 11 båter og 7 feriehus av forskjellig størrelse.

Mitt ønske er at våre gjester skal trives under sitt opphold på Bømlo, og jeg bistår gjerne med tips om gode fiskeplasser, fisketeknikker, muligheter for utflukter og aktiviteter osv. Vi får tilbakemeldinger om at gjestene våre setter pris på dette, og de fleste kommer tilbake flere ganger – noen faktisk både to og tre ganger i året.

Jeg er stolt over å være bømling og trives med å bo her. Som gjest hos Fjordtun blir trolig også du begeistret for denne Vestlandsperla!

Eivind