Fjordtun

mye har endret seg på Fjordtun. Fjordtun er nå i forskjellige hender.
Paul Jørs og kona Eldbjørg er de nye eierne og vil fortsette å drive selskapet i Eivinds ånd.

Mine kjære gjester og venner,

I dag vil jeg henvende meg med en personlig melding som ikke er så lett for meg. I snart 20 år har jeg lagt mye personlig engasjement i å utvide fritidsboligene, båtflåten og fremfor alt tilfredsheten til mine gjester. Helsen min har dessverre ikke vært så bra på en stund nå. Etter råd fra legen min har jeg nå med tungt hjerte bestemt meg for å selge livsverket mitt «Fjordtun». Det var egentlig ikke lett for meg å ta denne avgjørelsen, men helsen kommer først for meg også. Jeg har blitt venner med mange av dere og har hatt stor glede av denne tiden med dere. Jeg kommer til å savne alt dette veldig mye.

Takk for din lojalitet gjennom årene og for tilliten du har vist meg gjennom årene. Etter min mening har jeg nå funnet en passende partner for overtakelsen av «FJORDTUN». Denne endringen gikk mye raskere enn jeg først trodde. Fjordtuns nye eier er Paul Jørs. Han og kona Eldbjørg vil ta seg av behovene til «mine» gjester fra 21. mars 2022. Paul vil fortsette alt som vanlig, slik at det ikke blir noen endringer for deg.

Jeg håper at du er like velvillig mot Paul og hans kone som meg, og at du er like lojal mot ham og at du vil komme til Bömlo i mange år fremover.

En ny fase begynner for meg der jeg kan tilbringe mer tid med familien min og mine fem barnebarn så langt. Jeg håper likevel at jeg vil se og snakke med den ene eller den andre av dere på Bömlo i fremtiden! Jeg ønsker deg alt godt i disse usikre tider, men fremfor alt: hold deg frisk!

TAKK for en GOD TID!

Med vennlig hilsen Eivind

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Fjordtun.

De nye huseierne: Paul og Eldbjørg

Paul og Eldbjørg la til 4 nye hus til Fjordtun. 4 Rorbuer med alle fasiliteter kan bestilles under Aasheim Rorbuer og ligger idyllisk til i en bukt med utsikt over Innværjorden, like ved Bryggekanten. www.aasheim-rorbuer.no

Rorbuene er satt opp for 4-5 personer. I første etasje er det entré, bad, soverom og stue/kjøkken. På loftet er det soverom med 2 enkeltsenger. I stuen er det sofa som kan gjøres om til dobbeltseng. Det er også kabel-TV og WiFi.

Kjøkkenet har alle nødvendige hvitevarer for 6 personer. Disse inkluderer: kjøl/frys, komfyr og kaffe/tekoker.

Fellesservicebygget inneholder store frysere, vaskemaskin, tørketrommel og flislagt lukket fiskesløyerom.

Dykking: Anlegget har plass til opptil 24 personer og bistår med inflasjon. Dykkebåter og kvalifiserte dykkeinstruktører tilgjengelig I nærområdet til Rorbuer finnes flotte rekreasjonsmuligheter, med gode fiskeplasser, som også egner seg for kanopadling og kajakkpadling.

Parkeringsplasser er rett ved husene.