Fjordtun

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Fjordtun.

De nye huseierne: Paul og Eldbjørg

Det er med stor ydmykhet min kone Eldbjørg og jeg har fått overta og fått muligheten til å drive reiselivsanlegget Fjordtun videre etter at Eivind så seg nødt til å prioritere anderledes grunnet helse.

Fjordtun er et flott anlegg med supre båter, og vi vil gjøre alt vi kan for å videreføre det gode arbeidet Eivind har lagt grunnlaget for, og vi vil gjøre alt vi kan for at du som gjest skal trives og føle deg velkommen.

Min kone og jeg har drevet Aasheim Rorbuer med 4 rorbuer i 12 år, og vi trives med å være verter våre gjester.

Jeg arbeider tidvis som reisende ingeniør, men kommer til å trappe ned fremover.
Dykking: jeg er godkjent dykkeinstruktør, og kan bistå i å skaffe luft/dykkebåter/planlegging og gjennomføring av dykketokt. Godkjent dykkeleder.

Vår båtflåte på totalt 20 båter er av topp kvalitet og sikkerhet. De beste båter for at din ferie skal bli så  problemfri og hyggelig som du fortjener.

Vi ønsker gamle og nye gjester hjertelig velkommen til fiske og avslappingsferie på Bømlo

Paul


Paul og Eldbjørg la til 4 nye hus til Fjordtun. 4 Rorbuer med alle fasiliteter kan bestilles under Aasheim Rorbuer og ligger idyllisk til i en bukt med utsikt over Innværjorden, like ved Bryggekanten. www.aasheim-rorbuer.no

Rorbuene er satt opp for 4-5 personer. I første etasje er det entré, bad, soverom og stue/kjøkken. På loftet er det soverom med 2 enkeltsenger. I stuen er det sofa som kan gjøres om til dobbeltseng. Det er også kabel-TV og WiFi.

Kjøkkenet har alle nødvendige hvitevarer for 6 personer. Disse inkluderer: kjøl/frys, komfyr og kaffe/tekoker.

Fellesservicebygget inneholder store frysere, vaskemaskin, tørketrommel og flislagt lukket fiskesløyerom.

Dykking: Anlegget har plass til opptil 24 personer og bistår med inflasjon. Dykkebåter og kvalifiserte dykkeinstruktører tilgjengelig I nærområdet til Rorbuer finnes flotte rekreasjonsmuligheter, med gode fiskeplasser, som også egner seg for kanopadling og kajakkpadling.

Parkeringsplasser er rett ved husene.