Westside Lodges

Video Westside Lodges (tysk tale)

I skjærgården på vestsiden av Bømlo har vi gleden av å presentere Westside Lodges. Ferieplassen var klar for utleie av 4 feriehus (hytte, rorbu) i 2016. Den lune lokaliteten er vendt mot sør og har sol hele dagen. Husene og uteplassene er spesialdesignet, og hvert hus passer for inntil 4 personer pluss 2 barn.

Fremfor hvert av husene er en egen koselig terrasse. Herfra har du god utsikt over sjøen og den store flytebryggen hvor båtene ligger fortøyd. Fra bryggen kan du også fiske og bade.

Det er kort vei fra Westside Lodges og ut på storhavet. Da vi skulle velge båter gjennomførte vi derfor en grundig undersøkelse i markedet. Valget falt på Skager 660. Dette mener vi er den mest sjødyktige og sikreste båten vi kan tilby våre gjester. Og selv om den bruker lite drivstoff, går den omtrent dobbelt så fort som en tradisjonell snekke. Med denne kan du med trygghet reise ut på de kjente fiskegrunnene vest av Bømlo.

Veibeskrivelse Westside Lodges

Fotogalleri Westside Lodges

Fasiliteter og planløsning

De nye rorbuene ligger ved sjøen like ved Straumen. Herfra er det kort vei ut på havet, men mellom havet og husene ligger det mange holmer og skjær. I denne unike skjærgården er det flott å reise på båttur eller å drive fiske i de mer beskyttede sundene og vågene.

Planløsningen er identisk for alle de fire Westside Lodges. Boarealet er 65 m2 for hver hytte. I tillegg kommer fileteringsrommet i underetasjen samt balkong, kai og flytebrygge.

Underetasjen:
Fra båten tar du fiskefangsten med deg opp landgangen fra flytebryggen og rett inn i fileteringsrommet. Det 14m2 store rommet under terrassen er åpent ut mot kaien gjennom to vindusåpninger og en døråpning.

Her finner du fileteringsbord med lys og rennende vann, samt en sittegruppe med bord for 4 personer. Her kan man eventuelt pakke fisken samt klargjøre utstyret for neste fisketur. Også fin sitteplass (røkeplass) under tak når det regner. Bakenfor er et mindre rom med fryseboks og plass for svømmevester og fiskeutstyr. Det finnes også en liten ovn for tørking av klær og sko.

1.  Etasje:
Her venter det deg en stor åpen løsning med stue og et velutstyrt kjøkken med integrerte hvitevarer. Stekeovn med varmluft, Induksjons platetopp, Oppvaskmaskin, Kjøle- og fryseskap, Mikrobølgeovn, Kaffetrakter, Toaster, Vannkoker. Kjøkkenet er utstyrt for 8 personer. Spisebord og salongbord med to skinnsofaer. Flatskjerm med Riks-TV pakken og gratis trådløs Wi-Fi.

I tillegg er det på dette nivået et romslig bad med WC, dusj og vaskemaskin. Gjennom en glass-skyvedør fra stua kommer man direkte ut på en 14 m2 balkong. Her er god plass for soling, grilling eller bare sitte og slappe av og se utover sjøen. Hele 1. etasje har varmekabler.

2 Etasje:
Her finner man to store soverom over hele husets bredde. I hvert soverom er det to 90 x 200 cm senger som om ønskelig kan settes sammen til en dobbeltseng. I tillegg finnes det på hvert rom en romslig kommode samt skinnsofa og bord slik at de som ønsker det, kan trekke seg tilbake og slappe av med for eksempel en god bok.

Preise 2019 Westside Lodges

4 Häuser für je bis zu 4 Personen

Preise 2019 pro Woche in € Saison A
29.06-24.08.
Saison B
13.04.-29.06.
24.08-14.09.
Saison C
29.12.-13.04.
14.09.-28.12.
Gesamtpreis 4 Personen Ferienhaus inkl.
Skager 660-Dieselboot

1.765,00 € 1.575,00 € 1.385,00 €
Preis für Verlängerungswoche 1.675,00 € 1.485,00 € 1.295,00 €
Bei Belegung des Ferienhauses mit nur 2 Personen gibt es einen Rabatt in Höhe von 150,- € pro Woche
Bootstreibstoff nach Verbrauch (zahlbar vor Ort in NOK)
Preise inklusive:
Boot, Heizung, Wasser, Strom, kostenloses WLAN, Satelliten-TV und Endreinigung.
Wechseltag: Samstag
Auf Wunsch Bettwäsche + 2 Handtücher pro Set (125 NOK zahlbar vor Ort)

Priser 2019

Mange av våre gjester kommer fra Europa, så prisene er i Euro. Veiledende ukepriser finner du i den blå ruten nedenfor. Men ta gjerne direkte kontakt for et godt tilbud i norske kroner. Tlf. Eivind: 913 29 755, email: Eivind@fjordtun.no.

Alle våre priser inkluderer strøm, trådløs WiFi og Riks-TV pakken.

I perioden 01.04. – 07.10.2017 leier vi ut:

 • hele uker med byttedag lørdag.
 • hus kun sammen med båt. Båtprisene finner du på siden for de respektive båtene, men ta gjerne kontakt for et godt tilbud i norske kroner.
 • Ved booking mindre enn ca. to uker før ankomst, leier vi også ut husene på døgnbasis og uten båt. Pris på forespørsel.

I vinterhalvåret har vi:

 • både døgn-, ukes- og langtidsleie.
 • utleie av husene også uten båt.
 • Døgnpris: kr 1.000/døgn + utvask kr. 600.
 • Pris pr uke samt langtidsleie: Ta kontakt for tilbud.
 • Fortrinnsvis er langtidsleie til bedrifter som ønsker husvære for sine tilsette.

Diverse

 • For de som ønsker det, er det mulig å leie sengklær.
  1 sett + 2 håndkle: kr. 130.
 • Gratis Strøm, vann, trådløs WiFi og Riks-TV pakken.

Spesialtilbud

November / Desember / Januar / Februar:
10 – 14 dager til prisen for en uke.